Διαγωνισμός “Χάσε τα κιλά του χειμώνα”

Διαγωνισμός “Χάσε τα κιλά του χειμώνα”

Diagonismos-“Chase-ta-kila-tou-cheimona”-1200x800.jpg

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το «αλλάζουμε» αναζητά  2 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από ένα

 “Τρίμηνο πρόγραμμα απώλειας βάρους και διαιτολογική παρακολούθηση”

Δώρα:

  1. Τρίμηνο πρόγραμμα απώλειας βάρους και διατροφικής εκπαίδευσης στο γραφείο μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες του διαιτολογικού τμήματος του γραφείου μας. Και συγκεκριμένα αφορά 15νθήμερες συνεδρίες για τρεις μήνες με στόχο τον έλεγχο του σωματικού βάρους και τη διατροφική εκπαίδευση για μόνιμα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα:

  • Ραντεβού γνωριμίας: λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, ανάλυση σύστασης σώματος – λιπομέτρηση, θέσπιση στόχων και σχεδιασμός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής.
  • Δεκαπενθήμερη παρακολούθηση : επανάληψη μετρήσεων, αλλαγή διαιτολογίου και διατροφική συμβουλευτική.
  • Ολοκλήρωση συνεργασίας : τελικές μετρήσεις, σχεδιασμός διατροφικού προγράμματος συντήρησης ή διατροφικών συμβουλών για συνέχιση του προγράμματος διατροφής.
  1. Τρίμηνο πρόγραμμα απώλειας βάρους και διατροφικής εκπαίδευσης εξ’ αποστάσεως.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους εκτός Αθηνών ή άτομα που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο γραφείο μας. Περιλαμβάνει τις ίδιες παροχές με εξαίρεση την ανάλυση σύστασης σώματος. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω skype κάθε 15 ημέρες και τα προγράμματα διατροφής αποστέλλονται μέσω e-mail.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους διεκδικούν το δεύτερο δώρο είναι να έχουν λογαριασμό skype.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πατήστε like στη σελίδα του “αλλάζουμε” στο facebook και συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

Διαβάστε εδώ τους όρους του παρόντος διαγωνισμού.

Κωνσταντίνα Εξαρχοπούλου

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Απέκτησε το μεταπτυχιακό της με θέμα «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας» στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Εργάζεται ως διαιτολόγος στο ιδιωτικό της γραφείο «αλλάζουμε».

Copyright by Allazoume 2016. All rights reserved.