Σε τι μπορούμε να βοηθήσουμε;

Υπηρεσίες


Κύριες Υπηρεσίες

medium

Ατομικές

Προγράμματα διατροφής


Η τήρηση ενός ισορροπημένου προγράμματος διατροφής, το οποίο να προάγει την σωματική και ψυχική υγεία του οργανισμού αποτελεί μια συνεχή πρόκληση για όλους. Με τη βοήθεια μας μπορείτε να υιοθετήσετε την καθημερινή διατροφική ρουτίνα που σας ταιριάζει, να ελέγξετε το βάρος και να βελτιώσετε την υγείας σας…


medium

Ατομικές

Ψυχοθεραπεία


Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με συνεχείς προκλήσεις που στερεύουν  τα ψυχικά μας αποθέματα. Όποιο και αν είναι το θέμα που σε απασχολεί, σε κάνει να νιώθεις δυσάρεστα ή σε δυσκολεύει στην καθημερινότητά σου μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το διαχειριστείς.


medium

Θεραπεία

Προγράμματα Διαχείρισης του Στρες


Το στρες και το άγχος έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας επηρεάζοντας την σε πολλές διαστάσεις. Η επιστημονική ομάδα του «αλλάζουμε», έχει σχεδιάσει εξατομικευμένα ατομικά και ομαδικά προγράμματα διαχείρισης του στρες καθώς και ολοκληρωμένα προγράμματα για εργαζόμενους επιχειρήσεων.


medium

Θεραπεία

Πρόγραμμα απώλειας βάρους με ψυχολογική υποστήριξη


Βαθύτεροι ψυχολογικοί παράγοντες, το στρες της καθημερινότητας, καθώς και συμπεριφορές και παγιωμένες αντιλήψεις γύρω από τη διατροφή επηρεάζουν σημαντικά τις διατροφικές επιλογές των ατόμων. Είναι σαφές πως για να πετύχουμε το στόχο μας για απώλεια και έλεγχο του σωματικού βάρους, θα πρέπει να αντιληφθούμε πως είμαστε ένα σύνολο «σώμα και ψυχή» και να παρέμβουμε ολιστικά.


Υπόλοιπες Υπηρεσίες

medium

Ατομικές

Συνεδρίες Ενηλίκων


Η ψυχοθεραπεία είναι η διαδικασία αλλαγής του ατόμου η οποία βασίζεται στην θεραπευτική σχέση μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου και η οποία στοχεύει στην προσωπική ανάπτυξη και μετακίνηση μέσω της αναγώρισης και της ανάληψης της προσωπικής ευθύνης.


medium

Ατομικές

Συνεδρίες Εφήβων


Η εφηβεία είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος τόσο για τους ίδιους τους έφηβους, όσο και για τις οικογένειες τους. Είναι μια περίοδος μετάβασης από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή και μια περίοδος αναζήτησης της προσωπικής ταυτότητας.


medium

Θεραπεία

Ζεύγους


Η θεραπεία ζεύγους απευθύνεται σε ζευγάρια τα οποία δεν είναι ικανοποιημένα από την σχέση τους με τον σύντροφο τους και επιθυμούν να την “δουλέψουν” προκειμένου να την βελτιώσουν.


medium

Συμβουλευτική

Γονέων


Κανείς δεν είναι απόλυτα προετοιμασμένος να γίνει γονιός και παρόλο που ο γονεικός ρόλος είναι από τους πιο σπουδαίους ρόλους στην ζωή ενός ανθρώπου είναι ταυτόχρονα ίσως και ο πιο απαιτητικός.medium

Προγράμματα

Ελέγχου του Βάρους


Ο έλεγχος του σωματικού βάρους αποτελεί για πολλούς μια καθημερινή και συχνά επίπονη πρόκληση.


medium

Διατροφική

Υποστήριξη Ενηλίκων


Οι απαιτήσεις της ενήλικης ζωής, όπως η οικονομική αποκατάσταση, η δημιουργία μιας οικογένειας, η φροντίδα των γονέων και άλλα, συχνά οδηγούν το άτομο στο να εγκαταλείπει τον εαυτό του και να θέτει το σώμα του σε μια αυτόματη πορεία χωρίς φροντίδα και προσοχή.


medium

Διατροφική

Υποστήριξη Παιδιών και Εφήβων


Η χώρα μας, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια διατηρεί τη θλιβερή πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία, ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.


medium

Διατροφική

Υποστήριξη ατόμων Τρίτης Ηλικίας


Τα ηλικιωμένα άτομα αποτελούν μια ευαίσθητη ομάδα του γενικού πληθυσμού με αυξημένες διατροφικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.Copyright by Allazoume 2016. All rights reserved.