Διαχείριση Χρόνου


Αν και ο χρόνος είναι ίδιος για όλους, καθημερινά υπάρχουν πολλές καταστάσεις και παράγοντες που μας επηρεάζουν στην διαχείριση του. Η έλλειψη σωστής διαχείρισης χρόνου από τη μια αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στρες και άγχους και από την άλλη μπορεί να μας στερεί την δυνατότητα να αναπτυχθούμε και να αξιοποιήσουμε ποιοτικά και αποδοτικά τους πόρους που διαθέτουμε. Επιπλέον, μη διαχειριζόμενοι σωστά τον χρόνο μας κινδυνεύουμε να μειώνουμε τις δραστηριότητες που μας είναι ευχάριστες.

Αν λοιπόν νιώθεις ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος ή ότι δεν μπορείς να τον διαχειριστείς σωστά, μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο που διοργανώνει το “Αλλάζουμε” με θέμα την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου. Μαζί θα ανακαλύψουμε τι μας “κλέβει” τον χρόνο και θα μάθουμε αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης του.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου σε προγραμματισμένες ημέρες και ώρες. Για να συμμετάσχετε στην επόμενη διαθέσιμη ομάδα δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας και η επιστημονική ομάδα του αλλάζουμε θα σας ενημερώσει για τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής.

Για να δείτε τη φόρμα εγγραφής κάντε κλικ εδώ.

Copyright by Allazoume 2016. All rights reserved.