ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Μένεις μακριά ή ο χρόνος σου είναι περιορισμένος; Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις την συνεδρία σου από το χώρο σου μέσω skype!

Είτε ενδιαφέρεσαι για υπηρεσίες που αφορούν την διαιτολόγο είτε για συνεδρίες με την ψυχολόγο του "αλλάζουμε" η δυνατότητα των on-line συνεδριών είναι διαθέσιμη.

Γιατί να κάνω εξ΄αποστάσεως συνεδρίες;

  • Μένεις μακριά από το κέντρο της Αθήνας και οι αποστάσεις σε δυσκολεύουν.
  • Μένεις εκτός Αθηνών και η μετακίνηση στην Αθήνα είναι τόσο χρονοβόρα όσο και κοστοβόρα με αποτέλεσμα να έχεις περιορισμένο εύρος επιλογών όσον αφορά την σωματική ή την ψυχική σου υγεία.
  • Μένεις στο εξωτερικό και θέλεις να έχεις ψυχολογική ή διατροφική υποστήριξη στην γλώσσα σου.
  • Έχεις πολλές υποχρεώσεις και θέλεις να εξοικονομήσεις τον χρόνο των μετακινήσεων.
  • Φυσικές δυσκολίες εμποδίζουν την μετακίνησή σου ή την καθιστούν δύσκολη.

Τι χρειάζεται να κάνω για να πραγματοποιήσω συνεδρίες εξ΄ αποστάσεως;

  • Επικοινώνησε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail με την ειδικό του "αλλάζουμε" την οποία χρειάζεσαι.
  • Εκείνη θα σε κατευθύνει ώστε να πραγματοποιήσετε τις εξ΄αποστάσεως συνεδρίες σας εύκολα, με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

Γιατί όταν θέλω να αλλάξω... πάντα υπάρχει τρόπος..!

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Ο έλεγχος του σωματικού βάρους αποτελεί για πολλούς μια καθημερινή και συχνά επίπονη πρόκληση. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι κακές διατροφικές συνήθειες που έχουμε αποκτήσει από την παιδική και εφηβική ηλικία, η  αφθονία των τροφίμων, η συναισθηματική κατανάλωση τροφής, η εξάρτηση από τη γλυκιά γεύση, το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον, είναι κάποια από τα εμπόδια που συναντά κανείς στην προσπάθειά του, να αποκτήσει το σώμα και την υγεία που επιθυμεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες οι οποίες πολλές φορές στερεύουν τα ψυχικά μας αποθέματα... Έτσι ο καθένας από εμάς μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα που αφορούν τις σχέσεις, την εργασία, τα συναισθήματα του, την υγεία του, τον τρόπο που σκέφτεται και αντιδρά και γενικά την ζωή του στο σύνολο της..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ